työsopimus tampere

Asianmukaiset työ- ja johtajasopimukset

Vastuullinen ja toimiva työpaikka on etu sekä työntekijälle että työnantajalle. Kun työpaikan yhteiset pelisäännöt ovat selvät kaikille osapuolille, pystytään mahdolliset riitatilanteet välttämään etukäteen. Asiantuntijamme avustavat työntekijöitä ja työnantajia monipuolisesti erilaisissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. 

Laadimme asiakkaillemme työsopimukset ja johtajasopimukset sekä autamme työehtosopimusten tulkinnassa. Asiantuntijamme tekevät laaja-alaisesti työoikeuteen liittyviä sopimuksia, kuten kilpailukielto- ja salassapitosopimuksia. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaidemme valmiiden sopimuspohjien tarkistamien ja kommentointi sekä mahdollisten parannusehdotusten antaminen. Sopimusten laatiminen kannattaa luottaa asiantuntijoidemme käsiin, jotta sopimukset täyttävät varmasti kaikki muotovaatimukset eivätkä sisällä kiellettyjä sopimusehtoja. Riitatilanteiden varalta on tärkeää, että sopimus on asianmukainen. 

Asiantuntijamme ovat valmiita neuvomaan asiakkaitamme monipuolisesti työoikeudellisissa asioissa koskipa kysymys sitten vaikkapa vuosilomaa, työaikaa, rekrytointia tai työsuhteen päättämistä. 

Shopping Basket