insolvenssimenettely

Konkurssi ja yrityssaneeraus

Insolvenssi- eli maksukyvyttömyysmenettelyt edellyttävät erityistä asiantuntemusta ja luotettavuutta. Ratisen asiantuntijat tarjoavatkin ammattitaitoista palvelua niin ennaltaehkäisevässä riskienhallinnassa kuin jo syntyneiden maksuvaikeuksien ratkaisemisessakin. Annamme asiantuntevan arvion siitä, mikä maksukyvyttömyysprosesseista on juuri teidän tilanteeseenne sopiva. 

Yrityksen tilanteeseen kannattaa puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa maksuvaikeuksien esiinnyttyä, jotta yrityksen vaikeudet saadaan ratkottua ennen kuin ne pääsevät kehittymään pidemmälle. Me haluammekin auttaa yritystänne selviytymään maksuvaikeuksista tarjoamalla osaavaa apua läpi koko prosessin. Hallitsemme yrityssaneerauksen kokonaisvaltaisesti saneerauksen suunnittelusta aina saneerausohjelman päättymiseen asti. 

Joskus yrityksen tilanne on päässyt siihen pisteeseen, että järkevin vaihtoehto on hakeutua konkurssiin. Olemmekin yrittäjän tukena läpi vaikean ajan ja pyrimme osaamisellamme helpottamaan konkurssiprosessin etenemistä. Autammekin asiakkaitamme konkurssihakemuksen laatimisessa. Toimimme myös pesänhoitajana. 

Shopping Basket