Laki- ja yrityspalvelut ihmiseltä ihmiselle

Kolmen ruokalajin yritys sinun tarpeisiisi.

Tarjoamme

Sinulle

oma kirjanpitäjä

Ihmiseltä ihmiselle

Emme käytä robotteja tai bottichatteja. Sen sijaan sinulle vastaa ihminen, joka ymmärtää tarpeitasi - ja vastaa ymmärrettävästi.

yhtiömuutokset

Kaikissa käänteissä

Olemme yrittäjän apuna yrityksen perustamisesta lopettamiseen asti ja kaikissa laki- ja taloushallintoasioissa sillä välillä.

yrityspaperit tampere

Paperit pykälään

Parhaiten meidät tunnetaan tilitoimistona, jossa on luotettava palvelu ja aito halu auttaa. Älä enää mieti miten ne paperiasiat menee - kysy meiltä!

kommandiittiyhtiö

Tavoitteemme

Keskity siihen, minkä parhaiten osaat

Ajoittain ihmiselämässä tulee hetkiä, joihin kaipaisi helpotusta. Oli asiasi lakiasiallinen, kirjanpidollinen tai vaikka unelma yrityksestä, olemme sinua varten. Entä, jos jättäisit vaikeat asiat meidän hoidettavaksi ja saisit keskittyä asioihin, jotka taidat?

Tutustu

Palveluihimme

Oikeudellinen osaaminen

Tarjoamme juridiikan palveluitamme kattavasti niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Meiltä saat matalan kynnyksen apua oikeudellista asiantuntemusta vaativiin tilanteisiisi. Tavoitteenamme on aina ymmärtää aidosti asiakkaan tilanne ja toiveet ja hakea näihin parhaiten sopiva ratkaisu.

Taloushallinnon taitaminen

Hoidamme lakisääteisen kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi myös monipuolisesti asiakkaan arkea helpottavia tehtäviä sopimuksen mukaan, kuten saatavien valvontaa, myyntilaskutusta, maksuliikennettä ja niin edelleen. Tilinpäätökset ja veroilmoitukset laadimme ajallaan ja oikein.

Yrittäjyyden ymmärtäminen

Olemme apunasi yritystoiminnan eri vaiheissa, kuten yrityksen perustamisessa, yhtiömuodon muutoksessa sekä toiminnan lopettamisessa. Meiltä saat myös neuvoja ja tukea liiketoiminnan kehittämisessä.

Voimme vakuutella teille kaikenlaista, mutta

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

tilitoimistoasiakas lempäälä

Kaisa Seppälä

Pihastamo Oy
”Tässä on tilitoimisto, johon voi luottaa. Asiat hoituvat ajallaan ja jouhevasti. Työntekijöiden palkanmaksun ja yrityksen veroasiat voin huoletta uskoa heidän käsiinsä kirjanpidon lisäksi. Ja se on jopa edullisempaa, kuin palkata siihen oma työntekijä omaan yritykseemme."
suositus

Tapani Tikkanen

eMills Oy
”Vuosia kestänyt yhteistyö Ratisen toimiston kanssa on ollut erittäin hyvä. Kirjanpito on täsmällistä ja verosuunnittelusta on ollut iso apu firmani hoidossa. Myöskin juridiset asiat ovat hoituneet Henrin kanssa mainiosti.”
hyvä tilititoimisto

Markus Salonen

Trivion Oy
”Tilitoimistokumppaniksi valikoitui Ratinen Oy. Ja enpä voisi olla tyytyväisempi valintaani. Itselläni on ilo saada ensiluokkaista palvelua.”