edunvalvoja

Hoida edunvalvonta kuntoon

Elämässä voi tapahtua yllättäviäkin käänteitä, joihin kannattaa varautua etukäteen. Edunvalvontavaltakirjalla varmistat, että valitsemasi henkilö pystyy vaivattomasti hoitamaan taloudellisia ja henkilökohtaisia asioitasi sitten, kun et enää itse siihen pysty sairauden, henkisen toiminnan häiriintymisen, heikentyneen terveydentilan tai muun vastaavan syyn vuoksi. Ilman edunvalvontavaltuutusta henkilölle joudutaan yleensä tällaisissa tilanteissa määräämään viranomaisen päätöksellä edunvalvoja. Tällöin et itse välttämättä saa päättää siitä, kuka toimii edunvalvojanasi. 

Me Ratisella varmistamme, että edunvalvontavaltuutuksesi vastaa täysin yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi. Käymme kanssasi läpi eri vaihtoehdot edunvalvontavaltakirjan sisällöstä sekä pidämme huolen, että edunvalvontavaltuutuksen muotovaatimukset tulevat täytetyiksi. 

Huolehdimme, että sinä saat päättää valtuutetun ja tämän toimivallan rajat. Halutessasi säilytämme myös edunvalvontavaltakirjaa tai sen kopiota toimistossamme. 

Elämässä tapahtuvat muutokset voivat vaikuttaa myös edunvalvontavaltuutuksen voimassaoloon. Seuraamme tilannettasi ja tarvittaessa autamme sinua päivittämään valtuutusta, jotta se vastaa aina nykyisiä tarpeitasi ja toiveitasi. Kun luotat asiantuntemukseemme ja kokeneeseen tiimiimme, varmistat, että tulevaisuutesi on hyvin suojattu. 

Shopping Basket